HOISKO

 

HOISKO yhdistää ikiaikaisen materiaalin ja vuosisatojen tietotaidon tulevaisuuden teknologiaan tuoden uuden, terveen tavan asua kaikkien ulottuville.

 

HOISKOn ristiinlaminoitu massiivipuu eli CLT (cross-laminated timber) sopii erinomaisesti sekä omakotitalo- että kerrostalorakentamiseen. Siitä rakennetut talot ovat terveitä ja kestäviä, sukupolvelta toiselle. HOISKOn tuotteet ja ratkaisut ovat VTT-sertifioituja, mikä tarkoittaa kotimaisten viranomaisten teknistä tuotehyväksyntää.

 

Brändin taustalla vaikuttaa vuonna 2015 perustettu CLT Finland Oy, CLT- levyä valmistava ja jalostava rakennuselementtitehdas Alajärven Hoiskossa Etelä-Pohjanmaan Järviseudulla. Yritys on kuuden yksityisen ja viiden yritysosakkaan omistuksessa. Tehtaan vuosituotantokapasiteetti tulee nousemaan suunnitellun 2018 lisäinvestoinnin jälkeen 40 000m³:sta 70 000 m³:iin pitkälle jatkojalostettua CLT- tuotetta.

 

HOISKO tulee olemaan Suomen CLT-markkinajohtaja vuoteen 2020 mennessä. Asema saavutetaan luotettavalla palvelulla, jatkuvalla tuotekehityksellä ja vuosikymmenien kokemuksella puunkäsittelyssä. Yrityksellä on Suomen nykyaikaisin tuotantolinja, jossa tuotannon laadunvalvonta on erittäin tiukka ja kuuluu virallisen laadunvalvonnan piiriin. Lisäksi HOISKOn osakkaat edustavat Suomen parasta osaamista alalla, joten arvoketju varmistaa kustannustehokkaan ja laadukkaan CLT- lopputuotteen.